Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Automatizari porti

In vederea cresterii confortului si a sigurantei, a monitorizarii accesului intr-o zona realizam instalare de sisteme automatizate de porti batante, proiectate la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, cu design modern si fiabilitate crescuta pentru a avea o durata de functionare cat mai lunga. Interfata de programare pe care o punem la dispozitie va ofera posibilitatea unor update-uri ulterioare sau a personalizarii.

Asiguram montajul sistemului de porti batante putand  utiliza alimentare la reteaua electrica direct din sistemul existent, daca nu sunt consumatori mari pe acelasi traseu. Pentru informatii suplimentare personalul nostru sau in magazinul specializat se asigura suport tehnic, garantie si post garantie, oferind si un timp de raspuns la cereri rapid.

Produsele din gama de automatizari porti batante vin echipate cu fotocelule pentru a detecta persoanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Astfel copii, animalele vor fi protejate atunci cand se joaca in apropierea portii.

automatizari-porti-batante0Car Media instaleaza sisteme de automatizari de porti batante ce au un mecanism de deblocare foarte bun ce este bine protejat pentru a nu intra mizerie sau apa.
Echipa noastra tehnica foloseste consolele de montaj solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerinta de instalare.

Echipa Car Media de montaj va va oferi cele mai optime solutii, curate si de calitate, asigurandu-va de asemeni de o oferta foarta buna.