Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Despre noi

CALITATE SI RAPIDITATE

Am inteles si ne-am specializat in oferirea solutilor cele mai calitative, deoarece in ce priveste siguranta nu este loc de rabat.

Am inteles si am invatat sa raspundem rapid si opertativ la solicitari, sa oferim solutiile optime de montaj si instalare si realizam aceste servicii curat, igienic si foarte profesionist.

Am inteles ca atunci cand Clientul nostru este multumim, atunci avem garantia unei lucrari ce va fi recomandata si de aceea in permanenta cautam cele mai bune solutii, idei si sisteme. Am ales cu grija partenerii si colaboratorii, furnizorii nostri sunt dintre cei mai cunoscuti la nivel international. Ne-am scolit si am primit certificari pentru a putea oferi la randul nostru garantie si post-garantie.

NOI – SUNTEM CAR MEDIA

Suntem o societate ca orice alta societate. O societate comerciala.

Dar avem un personal stabil, activ, cu o experienta bogata si cu o medie tanara de varsta ce ne ofera avantajul de a fi frumosi si in mereu dorinta de evoluare.

Cu drag,

Te asteptam!

RESPECTA LEGEA!

Orice sistem de securitate, fie ca e vorba de sistem de supraveghere video fie de un sistem de alarmare anti-efractie sau impotriva incendiilor trebuie montat de catre o societate licentiata de catre IGPR in acest sens. Personalul care executa instalarea sistemului de supraveghere sau de alarma trebuie sa aiba pregatire si experienta in montajul sistemelor de supraveghere video si alarma. Orice sistem de supraveghere video sau alarma trebuie sa fie insotit de factura de montaj emisa de societatea instalatoare cat si de copie a licentei de instalare sisteme de securitate. Pentru societatile comerciale a caror activitate presupune obligatia de a detine un sistem de securitate montat este obligatoriu si incheierea unui contreact de mentenata ori cu societatea care a montat sistemul de securitate ori cu oricare alta societate instalatoare avizata de catre organele competente.

Nerespectarea acestor obligatii aduce de la sine atat contraventii cat si sanctiuni de ordin penal!

Respectand legea va respecctati pe dumneavoastra! Legea referitoare la sistemele de securitate este L333/2003 .

IMPORTANT!

Sistemele de supraveghere video instalate si functionale sunt manipulate doar de catre persoane sau societati comerciale care au Licenta emisa de catre IGPR in acest sens. Prelucrarea imaginilor captate de catre un sistem de supraveghere video de o persoana neavizata poate atrage de la sine contraventii sau inceperea urmaririi penale. Pe scurt ,beneficiarul are tot dreptul de a viziona imagini inregistrate de catre sistemul de supraveghere montat pe proprietatea sa insa nu are dreptul de a face publice sau de a transmite mai departe ingregistrai ale sistemului de supraveghere.

In atentia asociatiilor de locatari care doresc instalarea unui sistem de supraveghere video in incinta imobilului este bine de stiut ca este nevoie de acordul majoritatii locatarilor pentru supravegherea video a intrarilor si spatiului comun din imediata apropiere a intrarii iar pentru fiecare palier de bloc este nevoie si de acordul celor care au ca spatiu comun etajul respectiv.

Locatarii care din diverse motive nu doresc instalarea unui sistem de supraveghere video in partea comuna a imobilului in care locuiesc trebuie sa retina faptul ca inregistrarile sunt prelucrate doar in scopul de a prinde autorii unor fapte ilegale sau imorale de catre societatea licentiata in colaborare cu Politia de Ordine Publica .

CAR MEDIA – SECURITATEA LOCULUI TAU

Implementarea unui sistem optim de securitate se poate face doar dupa realizarea auditului de securitate. Acest lucru presupune o analiza riguroasa a elementelor si conditiilor care influenteaza starea de securitate a obiectivului vizat, mai precis analiza nevoilor de securitate, a vulnerabilitatilor si riscurilor la care este supus obiectivul.

1. Organizarea si administrarea securitatii, audit de securitate;

2. Securitate cu sisteme tehnice;

3. Avizari de proceduri;

4. Securitate comerciala in centre

5. Protectia documentelor;

6. Securitatea informatica.

CONSULTANTA GRATUITA

Principalele avantaje ale consultantei de securitate sunt:

• Conceptie unitara si integrata asupra securitatii;

• Fundamentarea deciziilor pe linie de securitate – aspect esential in cazul obiectivelor industriale cu risc public mare (ex: rafinarii, fabrici);

• Identificarea aspectelor negative care pot afecta starea de securitate si a nevoilor reale de securitate ale obiectivului;

• Rezultatele evaluarii sunt cunatificabile;

• Evolutia starii de securitate poate fi urmarita prin evaluari periodice;

• Nivelul inalt de expertiza de specialitate;

• Organizarea si proiectarea sistemului de securitate raspund strict conditiilor si nevoilor specifice ale obiectivului vizat;

• Cost relativ scazut si amortizare rapida;

• Durata relativ scurta de desfasurare.

GALERIE FOTO