Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Gandeste precaut! Protejeaza-ti casa!

Indiferent ca locuiesti la casa sau la apartament, securitatea locuintei tale este extrem de importanta: ea reprezinta in definitiv siguranta propriei persoane si siguranta celor dragi.

Pentru a evita neplacerile create de furturile din locuinte, pierderea unor lucruri de valoare sau mai grav, insecuritatea persoanelor dragi, echipa suntpazit.ro iti sugereaza cateva idei simple de pus in practica.

1. Primul pas, cel mai simplu dar si cel mai eficient, este sa te asiguri ca usile si ferestrele prin care se poate avea acces in interiorul locuintei sunt inchise. Fie ca pleci de acasa, fie ca esti in interiorul casei, noi iti sugeram sa respecti aceasta regula simpla: usile si ferestrele intotdeauna inchise!

2. Investe in siguranta! Nu ezita sa platesti mai mult pentru o usa de calitate, de preferat metalica, cu dispozitive avansate de inchidere sau mai multe incuietori. O usa solida te poate salva de la multe neplaceri create de raufacatori

3. Apeleaza la tehnologie! Inastaleaza un sistem de alarma sau o camera de supraveghere, de preferat ambele. Sistemul de alarma reprezinta o modalitate eficienta de a pune hotii pe fuga. Zgomotul provocat de acesta ii va face pe raufacatori sa se razgandeasca. Daca ai de-a face cu niste hoti specializati, camerele de supraveghere iti pot veni in ajutor, in momentul prinderii infractorilor.

4. Instaleaza sisteme de iluminare cu senzori de miscare. Chiar daca practic un sistem de acest fel nu poate sa ii impiedice pe hoti sa patrunda in locuinta ta, declansarea luminilor de la intrare de exemplu, poate sa le induca momente de panica si pot renunta la planul lor.

5. Nu lasati cheile de la casa decat oamenilor de incredere! Nu le lasati in afara locuintei, ascunse sub vestitul “pres” sau in alte locuri, pentru ca sunt foarte usor de gasit.