Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Inapoi la scoala in siguranta!

Nu reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca siguranta este o nevoie prioritara ce trebuie satisfacuta neaparat. Echipa sunt pazit.ro considera ca protectia are mai multe forme de exprimare. De aceea, pe langa faptul ca va punem la dispozitie cele mai mai moderne solutii profesioniste de protectie a bunurilor dumneavoastra, dorim sa va ajutam cu sfaturi utile pentru a va simti securizati in propria viata.
Odata cu venirea toamnei, primul gand care ne trece prin minte este inceperea scolii. Acest fapt trebuie sa fie un prilej de experiente noi pentru copii, si un motiv de liniste pentru parinti.

Pentru siguranta copiilor si pentru linistea dumneavoastra, va propunem cateva sfaturi utile, usor de aplicat, dar cu un nivel ridicat de eficienta:
1. Initiati discutii constructive inainte de inceperea scolii in care sa ii explicati copilului cat de importanta este protectia si mai ales preventia, apeland la povesti care sa se axeze pe ideea simpla: Paza buna trece primejdia rea!
2. Daca acesta este primul an in care copilul merge singur la scoala, asigurati-va ca acesta stie foarte bine traseul casa-scoala si cunoaste regulile de circulatie. De asemenea, daca programul de la scoala se termina seara, amintiti-i sa se intoarca acasa pe drumul cel mai populat si luminat.
3. Faceti o mica cercetare printre vecinii dumneavoastra ce au copii care merg la scoala. Astfel, cei mici ar putea merge impreuna.
4. Pentru un plus de liniste, solicitati-i copilului sa va anunte cand ajunge si cand pleaca de la scoala, pentru a sti in permanenta unde se afla.
5. Copilul dumneavoastra trebuie sa stie de ce este bine sa nu se abata de la drumul cunoscut si de ce este necesar sa nu intre in contact cu persoane necunoscute.