Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Sisteme alarmare

cerber

dsc

paradox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAR MEDIA – monteaza  sisteme alarma profesionale utilizate ca alarma de casa vila dar si pentru alarmare efractie pentru obiective de dimensiuni mari. Pentru alarmare la efractie si incendiu oferim o gama variata de detectori de miscare tip pir, duali cu microunde, senzori de fum si temperatura, detectori de inundatie etc. Aceste sisteme de alarma la efractie transmit starea de alarmare la dispecerate si pe telefoane mobile prin intermediul unor apelatoare gsm gprs sms dedicate. Astfel de sisteme de alarma antiefractie au detectori pe fir si wireless, tastaturi cu afisaj lcd led touchscreen. Pentru protectie perimetrala si instalam bariere infrarosu si microunde, detectori de exterior etc. Instalarea de sisteme de alarma la efractie si incendiu este realizata cu oameni avizati in acest sens de IGP in Vrancea si zonele limitrofe.

Sistemele de alarmare, completate cu sistemele de supraveghere video, constituie un mijloc eficient de protecție a bunurilor dumneavoastra.

Echipa noastra monteaza aparatura necesare unei protecții antiefracție eficiente și cu un pret corect pentru casă, apartament, sau afacerea proprie: magazin, birou, depozit sau hale de producție.

 

SI POMPIERII RECOMANDA

Pericolul incendiului este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe şi pe termen lung. Cel mai important aspect rămâne însă cel legat de protejarea vieţii. Dacă din punct de vedere material riscul unui incendiu pare uşor de asumat, consecinţele pierderii de vieţi omeneşti obligă la o abordare mai serioasă a acestui risc. Tocmai de aceea se impun măsuri de prevenire, prin montarea unui sistem de detecţie şi semnalizare a începutului de incendiu, sigur şi eficient. Detectorul de incendiu semnalizează incendiul prin detecţia fumului, a temperaturii ridicate sau a flăcării. Pentru a fi permanent în siguranţă se verifică lunar funcţionarea detectorului, se îndepărtează periodic praful depus pe elementele detectorului şi se schimbă cel puţin o dată pe an bateria detectorului.