Prima pagina Despre noi Certificari Blog Contact
SISTEME ALARMARE SUPRAVEGHERE VIDEO AUTOMATIZARI PORTI INTERFOANE BARIERE AUTO SISTEME CONTROL ACCES FOLII ANTIEFRACTIE
Supraveghere video

Le putem defini ca cele mai montate de noi  sisteme de antiefractie. Supravegherea video se poate realiza intr-o locuinta, vila, masina, parcare, scoala sau intr-un birou, depozit, magazin, market si exemplele pot continua. Oferim la preturi accesibile o varietate de configuratii si echipamente disponibile pentru securitatea bunurilor si a dumneavoastra.

CAR MEDIA FOCSANI camere supraveghere de calitate si servicii de instalare camere supraveghere, montajul va fi efectuat conform celor mai inalte standarde de calitate si profesionalism. Serviciul de montaj camere supraveghere este foarte solicitat deoarece in ultimul deceniu cererea de sisteme de supraveghere a crescut vertiginos datorita nevoii de securitate a persoanelor fizice si juridice.

Servicii incluse in oferta noastra:

• transport materiale si echipamente;
• manopera instalare;
• garantie 24 luni;
• supot tehnic permanent;
• service 24 de ore din 24 cu deplasarea la amplasamentul unde este instalat sistemul in perioada de garantie;
• posibilitatea incheierii unui contract de service dupa perioada de garantie;
• posibilitatea up-gradarii ofertei inainte sau ulterior datei instalarii.

Instalarea unui sistem de supraveghere video va poate scuti de mari neplaceri, identificarea unui potential intrus este facuta imediat dupa comiterea faptei sau chiar din timp, daca comportamentul suspectului este surprins pe camere de supraveghere. Este esential sa apelati la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme deoarece este interzis prtin lege sa instalati camere de supraveghere fara licenta. Firma Car Media este autorizata sa efectueze lucrari de instalare sisteme de supraveghere video si alarme. In continuare va prezentam un mic ghid care sa va ajute in alegerea sistemului de supraveghere potrivit pentru afacerea ta. Firma noastra detine licenta si toate aprobarile necesare pentru instalare camere supraveghere. Lucrarea va fi efectuata in deplina concordanta cu standardele in domeniu, puteti apela cu incredere la noi pentru montaj sisteme de supraveghere.

Supraveghere videoSupraveghere video

Instalare camere supraveghere interior

Camerele de supraveghere interior sunt folosite pentru monitorizarea spatiilor inchise, sunt dotate cu infrarosu pentru vedere nocturna, pot fi controlate cu ajutorul internetului. Se folosesc in special pentru monitorizarea incaperilor in care lucreaza angajatii, birouri, sali de sedinte sau locuinte personale. Montajul camerelor de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere deoarece ele trebuiesc montate fara a deteriora finisajele existente.

Instalare camere supraveghere exterior

Camerele de supraveghere exterior sunt folosite pentru supravegherea spatiilor exterioare, a curtilor, parcarilor, a halelor de productie sau a anumitor obiective. Sunt dotate cu protectie pentru ceata, ploaie, ninsoare si lovituri, infrarosu, lentila varifocala si parasolar. Procesul de montaj camere supraveghere exterior consta in vizionarea locatiei (gratuit!), stabilirea pretului, incheierea contractului si executia lucrarii.

 

Consideratii privind camere supraveghere exterior profesionale

— Camere supraveghere exterior profesionale – Ati auzit din nou in curte zgomote suspecte in mijlocul noptii? Din pacate nu puteti deslusi nimic din cauza intunericului. Poate este un hot, sau poate este un caine, nu aveti de unde sa stiti.C e puteti face? Sa alertati politia sau sa verificati singur despre ce este vorba.

Nimic nu este mai usor decat atunci cand puteti merge la calculator sa vedeti cauza acelor zgomote suspecte din curte. Camerele de supraveghere performante au si functia de infrarosu. Daca in timpul zilei puteti vedea si singur cine este in fata portii, pe timp de noapte acest lucru este putin mai dificil. O camera de supraveghere cu infrarosu va rezolva aceasta problema cu usurinta.

In functie de cum montati aceste camere puteti cuprinde o suprafata foarte mare monitorizata.

Supraveghere afacere cu camere supraveghere exterior profesionale

— Daca aveti o afacere de mai mari dimensiuni, o sa doriti sa stiti cine intra si cine iese din cladire si ale cui sunt masinile din parcarea firmei.

NU asteptati sa vi se intample acelasi lucru si instalati camere supraveghere exterior profesionale cat mai repede. Altfel riscati sa pierdeti bunuri de mare valoare, atat materiala dar si sentimentala. Exista si infractori carora le place pur si simplu doar sa distruga, astfel ca daunele vor fi de zeci de ori mai mari.

— Preveniti aceste actiuni prin montarea acelor camere supraveghere exterior profesionale. Astfel veti putea vedea oricand daca cineva da tarcoale casei in mod repetat.

— Camerele de supraveghere au ajuns sa fie un bun prieten pentru tot mai multe familii si proprietari de afaceri datorita eficientei si longevitatii lor.